Se encuentra usted aquí

CIRCULAR INFORMATIVA SOBRE EL SERVEI DE REFERENTS COL·LEGIALS EN MATÈRIA D'ÉSSERS HUMANS I CRIMS INTERNACIONAL

Des del dia 1 de març de 2024 el Col·legi de l'Advocacia de Lleida posa en marxa el "Servei de referents col·legials en matèria de Tràfic d'Éssers Humans, crims de guerra i contra la humanitat" en col·laboració amb el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

En el marc d'aquest servei un advocat/da especialista en aquests temes actuarà com a Referent Col·legial podent resoldre dubtes i orientant a col·legiats/des en aquests àmbits específics.

El Col·legi també posa a disposició de col·legiats/des dos Protocols d'actuació per a l'advocacia per a l'assistència a víctimes de Tràfic d'Ésser Humans i de crims de guerra i contra la humanitat, que són una guia eminentment pràctica de suport a l'actuació lletrada de defensa a aquest tipus de víctimes:

La persona Referent Col·legial al Col·legi és la membre de la Junta Responsable de l'Àrea de Drets Humans la Sra. Anna Llauradó Sabaté, que es pot contactar a través del correu electrònic annallaurado@advocatslleida.org o diputadasegona@advocatslleida.org i telèfon 973 603 216 en horari de 9.00 a 13.30 i de 17.00 a 19.00 hores.

 

Lleida, 28 de març de 2024